*Otobusler de Gerçek Tıs Tıs Süspansiyon Sesleri *Türkçe Dil *Türçeleştirilmiş Harita Istanbul, Ankara, Adan .... ve Bir Çok Şehir *Türkiyeden Otobusler Travego Neoplan Setra *Brezilyadan Otobusler Jumbuss Vista Mercedes *Bütün Şehirlerde Otogarlar *Bazı Yollarda Dinlenme Tesisleri *Oyunun Kendisine Ait AI araçlar *Kamera Modu *Daha Güçlü Grafik Ayarları İçin Mod *Türkiyeden Otobusler de Gerçek İç Görünüş
Oyunun Kurulması :
Oyunu Kurmak İçin; önce aşağıda ki RapidShare liklerini indiriyoruz. İki Partı da indirince WinRar la bunları birşleştiriyoruz. Oyunun Demo Setup ve Crack i Karşımıza Çıkıyor. İlk önce Setup ı çalıştırıp oyunu kuruyoruz ve Crack ini oyunu kurduğumuz yere kopyalıyoruz. Bundan Sonra oyunun kısa yoluna tıklayıp oyunu açmalıyız. (Oyunu Açma Sebebi ; Belgelerimde 18 Wos Haulin Klasörünü Oyunun Eklenmesini Sağlamak)
Not : Aynı setup ve crack i çok uzun süredir kullanıyorum arkadaşlarıma veriyorum hiç bir sorun olmadan çalışıyor!!!
link::::::::: www.manisa-fm.yetkinforum.com (mükemmel bir paket otobuslerin tıss sesini duymak mumkün)istersenin yolcu alabliyor istersseniz nakliyat yapabiliyosunuz ben kullnıyom 15 yakın otobus var 8 e yakında tır ii günlerde kullanın...
Çıkan Dosyayı Belgelerim/18 Haulin/Mod Klasörünün içine atın. Hayırlı Yolculuklar Yeni Otobüslerinizle